تفاوت بریس میلواکی با بریس شنو در درمان اسکولیوز

گزینه های اصلی درمان برای جلوگیری از پیشرفت انحراف اسکولیوز شامل استفاده از بریس همراه با انجام ورزش است. به عنوان یک دستورالعمل کلی، بیماران با قوس های اسکولیوزی بین ۱۵ تا ۶۰ درجه با بریس درمان می شوند و جراحی برای بیماران با قوسهای بالاتر از ۶۰ درجه توصیه می شود.
استفاده از بریس یک جزء مهم در درمان غیرجراحی اسکولیوز به حساب می آید. بریس های مختلفی برای درمان غیرجراحی اسکولیوز معرفی شده اند.

بریس بوستون : رایج ترین بریس تجویزی برای اسکولیوز در آمریکا و یا احتمالا در دنیا است. این بریس ساختاری یک تکه، پلاستیکی و متقارن دارد که از قسمت پشتی باز و بسته می شود. این بریس در سال ۱۹۷۱ در شهر بوستون آمریکا ساخته شده است.

بریس میلواکی : در سال ۱۹۵۸ معرفی شد. در گذشته اصل تقارن و اصلاح دو بعدی در اسکولیوز بسیار حائز اهمیت بود و بریس های رایج مورد استفاده مانند بریس میلواکی و بوستون بر این مبنا طراحی شده بودند.

بریس شنو : امروزه اصلاح سه بعدی اسکولیوز در دستور کار قرار گرفته است و اصول طراحی و ساخت بریس ها به سمت اصلاح انحراف اسکولیوز در هر سه صفحه حرکتی سوق پیدا کرده است. بریس شنو، بریس جدیدی است که بر مبنای اصلاح سه بعدی ستون فقرات عمل می کند.

اما از بین بریس های موجود، کدام یک از آنها را باید انتخاب کرد؟

در انتخاب نوع بریس بایستی به نکات زیر توجه کرد:

  • بیمار چون زمان زیادی از بریس استفاده می کند بنابراین برای جلوگیری از ضعیف شدن عضلات، درمان با بریس حتما با انجام ورزش همراه باشد. لزوم انجام ورزش برای همه بریس ها یکسان است و با انتخاب هر یک از بریس های موجود، فرد بایستی بصورت روزانه حداقل یک ساعت ورزش کند.

 

  • درمان بریس در دوران کودکی و نوجوانی می تواند باعث ایجاد استرس قابل توجهی در بیماران و والدین آن ها شود و در بلندمدت ممکن است روابط اجتماعی فرد را محدود کند. در چنین شرایطی بهتر است از بریسی استفاده شود که زیر لباس مخفی شده و دیده نشود. اگر شما یا فرزند شما نسبت به شکل ظاهری بریس حساس است، بهتر است از بریس های شنو و یا بوستون استفاده کند.

 

  • پوشیدن بریس بخصوص در فصل گرم سال میتواند باعث ایجاد تعریق شود. اگر از این موضوع رنج می برید، استفاده از بریس میلواکی انتخاب بهتری است. چون در بریس میلواکی تهویه هوا بخوبی صورت می گیرد و بیمار در حین استفاده از آن بسیار کمتر عرق می کند.

 

  • اگر فرزند شما در حال رشد است و مقدار زیادی از تغییرات قدی او باقیمانده، بهتر است از بریس میلواکی استفاده کند. چون بریس میلواکی قابلیت انطباق با تغییرات قدی بیمار را دارد و با افزایش قد، نیازی به تعویض بریس نیست. اما بریس های شنو و بوستون این قابلیت را ندارند و در صورت تغییرات قد، بایستی تعویض شوند که این می تواند هزینه های شما را افزایش دهد.

 

  • اگر همزمان با داشتن اسکولیوز، زاویه قوز پشتی (کایفوز) فرزند شما خیلی کم باشد (کمتر از ۳۰ درجه)، بهتر است از بریس شنو استفاده کنید تا مقدار این زاویه از این مقدار کمتر نشود.

 

  • اگر وزن بریس برای شما مهم است، انتخاب بریس شنو یا بریس بوستون انتخاب بهتری است.

 

نکته قابل توجه در خصوص تمام بریس هایی که برای اسکولیوز تجویز می شوند این است که همه آنها بایستی بین ۲۰ تا ۲۳ ساعت در روز پوشیده شوند. هرچه انعطاف پذیری انحراف کمتر باشد فرد فشار بیشتری را احساس می کند. البته به دلیل تغییر ناگهانی وضعیت تنه، فرد ممکن است در ابتدای دریافت بریس ناراحتی بیشتری احساس کند. ولی با گذر زمان و اصلاح انحراف در درون بریس این ناراحتی بشدت کاهش می یابد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *