بریس میلواکی برای کدام ناهنجاری است؟ | قیمت و انواع بریس میلواکی

تاریخچه درمان با بریس میلواکی

این بریس برای اولین بار در سال ۱۹۴۶، توسط والتر بلونت ساخته شد که به عنوان روشی برای ایجاد بی حرکتی پس از عمل جراحی اسکولیوز عصبی عضلانی (عمدتاً در نتیجه فلج اطفال) استفاده شد. با توجه به اثربخشی قابل توجه این بریس، از آن بطور گسترده ای برای درمان اسکولیوز استفاده می شود.

موارد استفاده از بریس میلواکی

بریس میلواکی در درمان اختلالات وضعیتی مانند اسکولیوز ایدیوپاتیک (کژپشتی با علت ناشناخته‌) یا بیماری کایفوز شوئرمن (قوز پشتی) استفاده می شود.

این بریس به طور معمول برای کودکان و نوجوانان دارای اسکولیوز با قوزپشتی که به بلوغ اسکلتی نرسیده اند و یا در دوره رشد سریع خود هستند تجویز می شود. بریس میلواکی برای بزرگسالانی که از مرحله جهش رشد خود عبور کرده اند، استفاده نمی شود، زیرا این کار تاثیری نخواهد داشت.

بریس میلواکی عمدتا برای کودکان و نوجوانان در حال رشد که دارای انحراف بین ۲۰ تا ۵۰ درجه اسکولیوز باشند استفاده می شود. همچنین برای افرادی که دارای قوز پشتی ۴۵ تا ۸۵ درجه باشند نیز استفاده از بریس میلواکی بسیار مناسب و اثربخش است.

اگر زاویه اسکولیوز کمتر از ۲۰ درجه باشد، کودک شما حتما باید تحت نظر پزشک متخصص ستون فقرات باشد تا اگر علائم پیشرفت قوس دیده شد، بلافاصله برای فرزندتان بریس تجویز کند. این نکته بسیار حائز اهمیت است. چون اسکولیوز و کایفوز (قوز پشتی) طبیعتی پیشرونده دارند و باید حتما تحت نظر قرار گیرد. در حال حاضر، بریس میلواکی بیشتر برای بیمارانی با انحراف بالاتر از مهره هشتم سینه ای، تجویز می شود.

اجزای بریس میلواکی

بریس میلواکی شامل یک حلقه گردنی، یک پد گلویی و دو پد پس سری و یک بخش لگنی است. بخش گردنی و لگنی از طریق ۳ با آلومینیومی به یکدیگر متصل می شوند.

بخش  لگنی از جنس پلاستیک فشرده است که در اطراف کمر قرار می گیرد و از پشت باز و بسته می شود.

۲ بار آلومینیومی در پشت و یک بار آلومینیومی در جلو قرار دارند که بخش لگنی را به حلقه گردنی وصل می کنند. به این بارها پدهایی نصب می شود که برای اصلاح اسکولیوز، به بدن فرد نیرو وارد می کند.

پد گلویی درست زیر چانه قرار می گیرد و اگر به خوبی فیت شود، فک را لمس نمی کند. هدف پد گلویی این است که به بیمار یادآوری کند که چانه را به عقب برده و سر را عقب نگه دارد.

تصحیح ناهنجاری ستون فقرات با بریس میلواکی توسط نیروهای غیرفعال و فعال انجام می شود. اصلاح غیرفعال با فشار مستقیم پد ها به دست می آید. همچنین اصلاح فعال از طریق حرکت فعالانه فرد در درون بریس انجام می شود. (نحوه انجام این حرکات فعال در زمان تحویل بربس به شما آموزش داده خواهد شد). در این حرکات، ماهیچه های فرد تلاش می کنند تا تنه را از تماس با پد های جانبی یا تکیه گاه چانه دور کنند.

بریس میلواکی ساخته شده در کلینیک پژم

 

مزایای بریس میلواکی

بیشتر بخشهای این بریس باز است و بنابراین هوا بخوبی در درون آن جریان داشته و مانع از عرق کردن بیمار می شود. برای بیماران با مشکلات تنفسی، این بریس انتخاب مناسبی است. چون مانع از حرکات آزادانه قفسه سینه و دنده ها نمی شود. یکی دیگر از مزایای این بریس این است که با رشد کودک شما، امکان ایجاد تغیییر در آن وجود داشته و بنابراین نیاز نیست تا کل بریس را عوض کنید. بنابراین از لحاظ هزینه برای شما به صرفه خواهد بود.

سوالات رایج مراجعه کنندگان در مورد بریس میلواکی

آیا در زمانی که فرد در حال استفاده از بریس میلواکی است، بایستی فعالیت هایش محدود شود؟

جواب این سوال منفی است. ما به کودکان و والدینشان این اطمینان را می دهیم که فعالیت های خود را بدون هیچ محدودیتی انجام دهند. در حقیقت، ما اصرار داریم که کودکانی هم که فعالیت بدنی کمی دارندآنرا افزایش دهند (به خصوص تمریناتی که شامل ایروبیک می شود را در برنامه خود داشته باشند). هنگامیکه بریس بر تن دارید می توانید بیشتر فعالیت های روزانه خود را انجام دهید. اگر  می خواهید تمرین خاصی را در کلاسهای بعد از مدرسه مانند رقص و ژیمناستیک انجام دهیدکه پوشیدن بریس انجام آن ها را سخت می کند، می توانید برای یک تا دو ساعت در حین انجام این تمرینات بریس را به تن نداشته باشید. ما بر این باور نیستیم که این یک یا دو ساعت بر میزان تاثیر بریس اختلالی ایجاد کند. از طرفی شاید این ورزشها باعث شوند تا بریس برای بیمار قابل تحمل تر به نظر بیاید.

 

پس از پوشیدن بریس میلواکی شکل ظاهری من چگونه تغییر خواهد یافت؟

پس از پوشیدن بریس میلواکی قد شما بلندتر و پشت شما صافتر بنظر خواهد رسید.

عوارض بریس میلواکی

با وجود اینکه بریس میلواکی موثرترین بریس برای کنترل انحناهای ستون فقرات می باشد اما شکل ظاهری آن ممکن است توسط بعضی از نوجوانان قابل قبول نباشد. نوجوانان تمایل دارند با همسالان خود هماهنگ شوند و بنابراین بعضی از آنها ممکن است از دیده شدن بریس توسط همسالان خود خجالت بکشند و آن را به صورت تمام وقت استفاده نکنند.

مدت زمان استفاده از بریس میلواکی

تا زمانی که تیم درمانی تصمیم‌بگیرد که بیمار باید از بریس میلواکی استفاده کند، وی باید به مدت ۲۳ ساعت در شبانه‌ روز آنرا بپوشد. پس از آنکه تشخیص داده شد که فرد به بلوغ اسکلتی رسیده، او می‌تواند فقط شب‌ها از بریس استفاده ‌کند. پس از کنترل شدن پیشرفت انحنا و رسیدن فرد به بلوغ اسکلتی، استفاده از بریس میلواکی کنار گذاشته می شود.

 

قیمت بریس میلواکی چقدر است؟

هزینه ساخت بریس میلواکی در مرکز ارتوز و پروتز پژم بر اساس تعرفه انجمن علمی ارتوز و پروتز ایران می باشد.

 

در زمان استفاده از بریس میلواکی چگونه مراقب پوست خود و بریس باشیم؟

 

مراقبت صحیح از بریس، به راحتی شما و ادامه برنامه درمانی کمک می کند.

 

از آنجایی که در هنگام پوشیدن بریس باید آن را تا حد امکان محکم بست، مراقبت صحیح از پوست و بریس بسیار اهمیت پیدا می کند، در غیراین صورت، تعمیرات غیرضروری بریس و مشکلات پوستی برنامه درمانی شما را با وقفه روبرو خواهد کرد که عملکرد خوب بریس شما را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

 

برای حفظ اجزای بریس خود بهتر است کارهای زیر را انجام دهید:

 

  • هر روز بریس خود را با آب و صابون رقیق (با دست) بشویید و اجازه دهید که در معرض هوا خشک شود.
  • یکبار در هفته بریس خود را با الکل تمیز و خشک کنید.
  • اجزای بریس خود را به صورت منظم چک کنید. هرگاه علائم اولیه پوسیدگی را مشاهده کردید که فکر می کنید عملکرد بریس شما را متاثر خواهد کرد حتماً با همکاران ما در مرکز ارتوز و پروتز پژم تماس بگیرید.
  • همیشه یک زیرپوش یا تی شرت نخی زیر بریس خود بپوشید.

 

مراقبت ویژه از پوست نیز در زمان استفاده از بریس بسیار مهم است. در غیر این صورت پوست شما می تواند حساس و زخم شود، برای جلوگیری از آسیب پوستی اولین کاری که نیاز است انجام دهید چک کردن قسمت هایی از پوست است که فشار بیشتری بر آنها وارد می شود.

 

در زیر نکاتی جهت آسان تر کردن این فرآیند ذکر می شود:

 

هر روز استحمام کرده و دوش بگیرید.

با دستان خود نقاطی که زیر بریس قرار می گیرند را الکل بمالید. مالیدن الکل با دست به ضخیم تر کردن پوستتان کمک خواهد کرد (این فرآیند از زمانی که شروع به پوشیدن بریس می کنید ۲ تا ۳ هفته طول خواهد کشید).

به درد در نقاطی که تحت فشار بریس می باشند توجه ویژه ای داشته باشید. با در آوردن بریس، قرمزی پوست بایستی در طی ۳۰ دقیقه ناپدید شود. اگر بیش از این طول کشید نیاز است تا بریستان را مجدداً تنظیم کنید.

همیشه یک تی شرت یا زیرپوش نخی بدون درز بپوشید تا از حساسیت و کوفتگی که درزها ممکن است ایجاد کنند جلوگیری کنید (بهتر است تی شرت تمام سطح زیر بریس را بپوشاند).

تا جایی که امکان دارد بریس خود را محکم ببندید. اگر شل باشد امکان آسیب زدن به پوست افزایش می یابد.

پودر نشاسته ذرت در هوای گرم یا روی پوستی که به الکل حساس است کمک کننده است. در ابتدا از کرم ها، لوسیون ها و دیگر پودرها استفاده نکنید زیرا آنها پوست را نازک تر می کنند که بیشتر آن را مستعد آسیب می کند.

از آنجایی که مصرف بیش از اندازه می تواند پوست را مرطوب کند و نقاط حساس ایجاد کند، از دیگر پودرها کمتر استفاده شود.

اگر احساس کردید که نقاطی از پوست شما تیره تر از باقی نقاط می شود نگران نباشید، این طبیعی است و زمانی که درمان بریسی شما پایان پذیرد این نقاط تیره ناپدید خواهند شد.

تهویه مناسب، پوست را در شرایط بهتری قرار خواهد داد. گرما و رطوبت، خشک و خنک نگاه داشتن پوست را مشکل می کند.

اگر پوست شما حساس شد، چای کیسه ای خیس را روی آن قرار دهید. تانیک اسید موجود در آن فرآیند ترمیم پوست را تسریع می بخشد. این کار را ۳-۴ بار در روز به مدت ۱۰ دقیقه انجام دهید.

در موارد زیر حتماً با همکاران ما در مرکز ارتوز و پروتز پژم تماس بگیرید:

ایجاد زخم در هر نقطه از پوست

نقاطی از پوست که تحت کشش و فشار بیش از حد بریس قرار گیرد طوری که احساس کنید به پوست شما آسیب خواهد زد.

التهاب بیش از اندازه در زیر بریس مشاهده کنید.

اگر ناراحتی ملایم به درد شدید و مداوم تبدیل شود یا زخم یا سوراخی زیر بریس خود مشاهده کنید.

 

سلامتی شما آرزوی ماست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *