آموزش به بیمار؛ راهنمای استفاده از کفی های طبی (Foot Insole)

کفی‌های طبی برای حمایت از پا و و بهبود نحوه راه رفتن افراد و بطور کلی با توجه به شرایط و نیاز پای هر فرد ساخته شده و به برداشتن فشار از ناحیه خاصی از آن و یا اصلاح یک بدشکلی کمک می‌کنند.

انواع کفی‌های طبی برای منظورهای مختلفی مانند؛ کف پای صاف ، افزایش قوس کف پا، پای دیابتی، دردپاشنه (خارپاشنه یا پلانتار فاشیاتیس)، درد زانو ناشی از آرتروز، پرانتزی یا ضربدری بودن زانوها، کمردردهای مزمن،کوتاهی طول اندام‌ها، وجود هرگونه پینه در کف‌پا، بعضی از پیچ خوردگی های مکرر مچ پا و … تجویز می‌شوند.

کفی‌های طبی می‌تواند به لحاظ طول، جنس و نحوه ی ساخت در انواع مختلفی دسته‌بندی می‌شوند.

کفی طبی

در صورت وجود انحرافات و یا در شرایط خاص مانند پای دیابتی ممکن است برای ساخت کفی از پای شما قالب‌گیری شود و یا با استفاده از اسکن کف پا و با دستگاه های CNC برای شما کفی مناسب تهیه شود.

 

آشنایی با ساختار کفی طبی، نحوه استفاده و نکاتی برای مراقبت از آن در فایل زیر آورده شده است. اگر برای استفاده از کفی طبی خود به این اطلاعات نیاز دارید، می توانید فایل زیر را دریافت نمایید.

مطالب مرتبطی که می توانید در مورد کفی های طبی در سایت بخوانید:

اسکن کف پا چیست و چه ضرورتی برای ساخت کفی طبی دارد؟

در مورد کفی های طبی چه می دانید؟!

کلینیک تخصصی ارتوز و پروتز پژم

6 دیدگاه برای “آموزش به بیمار؛ راهنمای استفاده از کفی های طبی (Foot Insole)

    • pezhamclinic گفته:

      سلام دوست عزیز،
      شما می توانید فایل انتهای این مطلب همین صفحه را دانلود کرده و تمام نکات مراقبت از کفی های طبی را بخوانید.پاسخ سوال شما نیز در همین فایل داده شده است. شما می توانید با پد الکی یا یک پارچه نخی مرطوب سطح کفی طبی خود را تمیز کرده و در هوای آزاد بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *